Nieuwe dakbedekking professioneel geplaatst vanuit Brabant

Meer over onze tarieven

Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant is aangesloten bij de BSVB en is VCA-gecertificeerd

logo van Brabantse schoorsteenvegers

Een schoon dak ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook functioneel. Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant gebruikt de schoonmaakproducten en -methodes die het meest geschikt zijn voor uw dakbedekking. Ook renoveren wij uw dak, bijvoorbeeld om lekkage te herstellen. Lekkages herstellen wij binnen 24 uur.

Dakbedekking

Er zijn verschillende soorten dakbedekking. Welke u kiest hangt af van uw budget, de vorm van het dak en de gewenste uitstraling. De volgende opties zijn populair:


  • Dakpannen
  • (Kunst)leien
  • EPDM
  • Zink
Meer over dak dekken

Dak met dakpannen & nokpannen

De dakdekkers van Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant adviseren u graag over welke dak- en nokpannen het beste passen voor uw dak. We houden altijd rekening met de door u gewenste uitstraling en de duurzaamste oplossing voor uw woning.

Vraag een offerte aan

Leien dak aanleggen

Leien worden al eeuwenlang gebruikt op daken. Ze gaan lang mee en zijn in talloze varianten te verkrijgen.  Of u nu gaat voor natuurleien of kunstleien, de dakdekkers van Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant leggen uw leien dak vakkundig en met zorg, zodat u er zo lang mogelijk van kan genieten!

Meer informatie over leien dak plaatsen

Plat dak aanleggen

Wilt u een plat dak laten aanleggen of renoveren? We adviseren u graag over de beste soorten dakbedekking voor een plat dak. Het aanleggen van een plat dak lijkt eenvoudiger dan het is: zo moet er rekening worden gehouden met o.a. de waterafvoer en stevigheid wanneer u het als dakterras wilt gebruiken. Wij vertellen u graag meer!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Rieten dak aanleggen

Altijd al gedroomd van een huis met een rieten dak? Riet geeft een sfeervolle en authentieke uitstraling aan uw woning. Het is echter wel belangrijk dat het juist gelegd wordt en goed onderhouden blijft. Ook voor het aanleggen van een rieten dak kunt u terecht bij Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant.

Maak een afspraak met onze dakdekkers

Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant
Schildersstraat 405 
5251 MC Vlijmen


Privacyverklaring

KVK 72609885


Contactgegevens

 Regio Noord-Brabant Hoofdvestiging:  06 - 26 71 22 52
 Regio Zuid Holland b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 53 57 17 74

Regio Amsterdam b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 44 15 88 87

Regio Arnhem b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 26 99 97 17

Regio Zeeland b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 16 19 61 38

Regio Utrecht b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 17 19 13 87

 stookveilig073@gmail.com 

24/7 Service

Mijn dienstverlening BSVB logo footer