De dakdekkers van Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant werken op hoog niveau

Meer over onze tarieven

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken vanwege een renovatie, verbouwing of herstelwerkzaamheden? De experts van Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant gaan graag voor u het dak op en adviseren u over de beste opties voor uw pand.

Dakbedekking

Onze vakmannen adviseren u graag over de beste dakbedekking voor uw pand. Zo kunt u kiezen uit:

  • Dakpannen: voordelig en verkrijgbaar in verschillende vormen. Ze worden gemaakt van klei of beton en zijn vooral geschikt voor hellende daken.
  • (Kunst)leien: hebben een erg mooie uitstraling en gaan lang mee. Kunstlei is gemaakt van vezelcement en is een voordelig alternatief voor zowel natuurlei als dakpannen.
  • EPDM: is een ontzettend duurzame dakbedekking die vooral een goede keuze is voor platte daken. Dit rubberen materiaal heeft veel voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld bitumen.
  • Zink: heeft een moderne uitstraling en is een van de weinige soorten dakbedekking die gebruikt kan worden op gebogen daken.

Bitumen daken dekken

Bitumen dakbedekking is onder andere perfect voor platte daken. Deze soort dakbedekking wordt ook wel roofing genoemd, en wordt gemaakt door middel van aardolie in combinatie met polyester of glasvlies.

EPDM daken dekken

Ook EPDM is geschikt voor platte daken. Deze soort dakbedekking wordt gemaakt van een synthetisch rubber en is vrijwel de meest populaire soort kunststof dakbedekking.  Het past mooi bij moderne woningen en is daarnaast ook voordelig.

Leien daken dekken

Een leien dakje is niet alleen als spreekwoord populair. Dit duurzame materiaal is al eeuwen geliefd als dakbedekking. Naast natuurleien kan men tegenwoordig ook kiezen voor kunstleien. Deze dakbedekking is in talloze kleuren en afwerkingen verkrijgbaar. We adviseren u graag!

Opstoppen rieten daken

Een natuurproduct als riet vraagt om vakmanschap. Voor het aanleggen of renoveren van een rieten dak, staan onze gespecialiseerde dakdekkers voor u klaar. Er zijn verschillende manieren om een rieten dak te renoveren. Wij adviseren u graag over de beste optie voor uw dak, zodat het weer jaren meekan.

Dak en Schoorsteen Onderhoud Brabant
Schildersstraat 405 
5251 MC Vlijmen


Privacyverklaring

KVK 72609885


Contactgegevens

 Regio Noord-Brabant Hoofdvestiging:  06 - 26 71 22 52
 Regio Zuid Holland b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 53 57 17 74

Regio Amsterdam b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 44 15 88 87

Regio Arnhem b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 26 99 97 17

Regio Zeeland b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 16 19 61 38

Regio Utrecht b.g.g. hoofdkantoor: 06 - 17 19 13 87

 stookveilig073@gmail.com 

24/7 Service

Mijn dienstverlening BSVB logo footer